Adviesgesprek

Later komt eerder dan je denkt, neem daarom nu al de stap om aan jouw financiële toekomst te gaan werken.

Wil jij sparren over jouw financiële situatie?

Wil jij tijdens een gesprek van 2 uur (online of live bij mij op kantoor) samen concreet aan de slag gaan met een door jou gekozen vraagstuk over jouw financiële situatie? Dat kan! 

Dit gesprek helpt jou om te bepalen welke vervolgstappen nodig zijn om jouw financiële situatie meer te laten aansluiten op jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de onderstaande vraagstukken, maar het is ook mogelijk om andere vraagstukken te bespreken.

Inhoud

Investering: € 247 exclusief btw

Als tijdens het intakegesprek blijkt dat ten aanzien van jouw onderwerp ook andere vraagstukken van belang zijn, dan zullen we samen bespreken hoe we dit verder op zullen pakken.

Als jij binnen 1 maand na het adviesgesprek besluit om een Persoonlijk Financieel Toekomstplan te laten opstellen, dan ontvang je 50% van jouw investering terug.

Is dit wat je zoekt? Plan dan hier jouw intakegesprek in!

E-book

In 3 stappen relaxt met pensioen

Dit e-book geeft jouw inzicht in hoe jij in drie eenvoudige stappen kunt werken aan een concreet plan om ook na jouw pensioen een relaxt leven te hebben.

Ik hou net zo min van spam als jij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.