Gratis rekentool

Download hier mijn gratis rekentool ‘Bepaal jouw juiste uurtarief‘, zodat voor jou duidelijk wordt welk uurtarief jij in rekening moet brengen om maandelijks het salaris uit jouw bedrijf te kunnen halen voor jouw ideale leven.

In de rekentool wordt op eenvoudige wijze stap voor stap uitgelegd hoe jij tot jouw juiste uurtarief kunt komen.

Deze rekentool is speciaal bedoeld voor dienstverlenende ondernemers die hun onderneming uitoefenen vanuit een eenmanszaak of vennootschap onder firma.

Ben jij een ambitieuze, dienstverlenende ondernemer, maar ervaar je stress over jouw financiële situatie?

Vol enthousiasme besloot je om voor jezelf te beginnen. Met jouw schat aan ervaring en enorme ambitie zou het zeker lukken om er een succes van te maken. Daarnaast zou de vrijheid van het ondernemerschap jou meer plezier en rust brengen. Je zou je tijd in kunnen delen op een manier die past bij jouw privéleven.

Tot nu toe ervaar je die vrijheid en het plezier die je dacht te hebben maar zelden. Steeds vaker lig je wakker met de vraag of je deze maand financieel wel rond kan komen. Je gaat steeds harder werken, maar merkt niet dat dat voor meer winst onder aan de streep zorgt. Wel zorgt het ervoor dat je minder vrijheid ervaart dan gehoopt en je minder tijd hebt voor je gezin. Zo had je je het ondernemerschap niet voorgesteld.

Geldt voor jou ook dat:

Je weet dat de tijd is aangebroken om nu echt meer tijd aan de financiën van je bedrijf te besteden, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe doen andere ondernemers dat, die geen kaas hebben gegeten van cijfers?

Het liefst zou je de hele dag alleen maar bezig zijn met waar je goed in bent, waar je passie ligt, maar ondernemen is ook een vak. En daar hoort bij dat je tijd besteedt aan de financiële kant van je bedrijf.

Cijfers geven duidelijkheid en inzicht en, heel belangrijk, cijfers liegen niet. Cijfers kunnen heel veel vertellen over je bedrijf, veel meer dan menig ondernemer denkt.

Vaak hoor ik ondernemers zeggen: ‘ik heb geen verstand van cijfers, ik vind het saai en heb daarvoor een boekhouder ingehuurd’, maar dat is echt niet voldoende!

Als ondernemer is het een must dat je grip hebt op je cijfers. De financiële basis van jouw bedrijf moet goed in elkaar zitten, anders is jouw bedrijf er niet voor jou, maar andersom. En daar ben jij als ondernemer verantwoordelijk voor, niet jouw boekhouder.

Iedere ondernemer, met of zonder affiniteit met cijfers, kan het leren om grip te krijgen op de financiën van haar bedrijf. Dat weet ik zeker. En ik help je daar heel graag bij, zodat jij zonder stress over je financiën vooral bezig kunt zijn met waar jij blij van wordt.

 

 

Hoe zou het zijn als jij....

…. weet hoeveel omzet jij maandelijks moet halen om gemakkelijk rond te komen en zelfs geld overhoudt om leuke dingen te doen?

…. niet meer te maken krijgt met financiële verrassingen en weet welk bedrag van je omzet jij moet reserveren voor de Belastingdienst?

…. grip hebt op de financiën van je bedrijf, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken?

In het rekenmodel ontdek je onder andere:

Je ontvangt de rekentool direct per mail. Na een aantal dagen ontvang je een aantal waardevolle mails, waarin ik tips deel om nog meer grip op de financiën van je bedrijf te krijgen.

Je kunt de rekentool geheel vrijblijvend downloaden en je kunt je op elk moment uitschrijven voor ontvangst van de mails.

Deze rekentool is speciaal bedoeld voor dienstverlenende ondernemers.

Ik ben Chantal

Bijna 25 jaar geleden ben ik begonnen als belastingadviseur. Mijn werkzaamheden bestonden vooral uit begeleiding van ondernemers op fiscaal en financieel gebied.

Ik merkte steeds vaker dat veel ondernemers geen zicht hebben op hoe hun bedrijf er financieel voorstaat. Ze bespreken één keer per kwartaal, of soms zelfs maar één keer per jaar, de cijfers van hun bedrijf met de boekhouder en denken daarmee  ‘de financiën van mijn bedrijf’ van hun takenlijst weg te kunnen strepen. Helaas werkt dat echt niet zo.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer het kan leren om grip te hebben op de financiën en zie het daarom ook als mijn missie om ondernemers hierbij te helpen, zodat zij vanuit financiële rust kunnen ondernemen en tegelijkertijd groei kunnen realiseren.

In de begeleiding van ondernemers streef ik er altijd naar om complexe materie op een eenvoudige manier uit te leggen. Het is heel belangrijk dat je als ondernemer begrijpt waar je financieel mee bezig bent en welke gevolgen bepaalde keuzes hebben.

Laatst ontving ik na een gesprek met een ondernemer, die voorafgaand aan het gesprek totaal geen zicht meer had op welke bedragen zij nog aan de Belastingdienst moest betalen, een mail met daarin:

Nogmaals bedankt voor de uitstekende uitleg die je hebt gegeven. Je bent een natuurtalent als je instaat bent om mij iets duidelijk te maken over cijfers.”.

Dit is precies wat ik wil bereiken bij mijn klanten. Inzicht en weten waar je financieel aan toe bent, zorgt voor rust. Als je financiële stress ervaart over je bedrijf, dan is dat de eerste stap om weer meer plezier te krijgen in het ondernemerschap.

Referenties

Hanke de Kock

Jongerenpsycholoog

Chantal luisterde goed, stelde de juiste vragen en kwam met een
pragmatische aanpak over hoe ze mij zou helpen. Ik voelde veel support en expertise, dat was heel fijn!

De samenwerking met Chantal heeft voor veel meer inzicht in de zakelijke kant van mijn bedrijf gezorgd en ik heb door Chantal geleerd om je eigen belang te mogen verdedigen. Dat is zeker voor vrouwelijke ondernemers, die vaak goed voor de ander zorgen, een enorme aanwinst.

Ik zou iedereen een samenwerking met Chantal aanraden.

Nicolette Dijkshoorn

Interim manager leiderschap, verandermanagement en organisatieontwikkeling

Chantal is professioneel, persoonlijk en (vooral) uiterst vakkundig.

Onze samenwerking helpt mij vooruit te kijken en
complexere (financiële) beslissingen te nemen. Ik zou iedereen een samenwerking met Chantal aanbevelen.

René van Doeselaar

hoofdredacteur SDU Uitgevers

Het was heel fijn samenwerken met Chantal, mede door haar pragmatische aanpak, het meedenken en haar flexibiliteit.

Marcel Kerkvliet

partner Ernst & Young Qatar

Chantal is professioneel en neemt de tijd om zaken goed uit te leggen en alles tot in de puntjes te regelen. De samenwerking ervaar ik als zeer plezierig en kundig.

Wil jij meer grip op je financiën?

Download hier mijn gratis rekentool ‘Bepaal jouw juiste uurtarief‘, zodat voor jou duidelijk wordt welk uurtarief jij in rekening moet brengen om maandelijks het salaris uit jouw bedrijf te kunnen halen voor jouw ideale leven.

In de rekentool wordt op eenvoudige wijze stap voor stap uitgelegd hoe je tot jouw juiste uurtarief kunt komen.

Ik hou net zo min van spam als jij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden en het mailen van relevante informatie waarvoor je je te allen tijde kunt uitschrijven.

E-book

In 3 stappen relaxt met pensioen

Dit e-book geeft jouw inzicht in hoe jij in drie eenvoudige stappen kunt werken aan een concreet plan om ook na jouw pensioen een relaxt leven te hebben.

Ik hou net zo min van spam als jij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.