Later komt eerder dan je denkt, zorg er op tijd voor dat je in de toekomst ook financieel een fijn leven kunt hebben!

Wie is Chantal?

Een aantal jaren geleden is mijn missie ontstaan. Ik kreeg toen steeds vaker het gevoel dat ik meer toegevoegde waarde wilde bieden met het werk dat ik deed. Om uit te leggen hoe dit gevoel is ontstaan en wat mijn missie nu is, vertel ik graag wat meer over mijzelf.

Ik ben geboren en getogen in Schagen in Noord-Holland. Van jongs af aan intrigeren cijfers mij al. Rekenen was mijn favoriete vak op school en het was daarom ook niet gek dat ik na de middelbare school aan de HEAO ging sturen.

Nadat ik de HEAO had afgerond, ging ik meteen als belastingadviseur aan de slag bij Ernst & Young, één van de grootste advieskantoren van Nederland. Fiscaliteit was precies wat bij mij paste; ik kon met cijfers bezig zijn en de continu veranderende wet- en regelgeving zorgde ervoor dat het werk uitdagend bleef. Om mij verder te specialiseren volgde ik in de avonduren een fiscale studie aan de Universiteit in Amsterdam. Twee avonden per week reed ik na een drukke werkdag naar Amsterdam en in de weekenden dook ik de studieboeken in. Mensen in mijn omgeving verklaarden mij soms voor gek, maar ik vond het fijn om mij tijdens het werken steeds verder te kunnen ontwikkelen.

Lange tijd bestonden mijn werkzaamheden vooral uit advisering op fiscaal en financieel gebied en er voor zorgen dat klanten aan alle fiscale verplichtingen voldeden. Uitdagend werk, maar steeds vaker bekroop mij het gevoel dat ik niet genoeg voldoening uit mijn werk haalde. Ik merkte te vaak dat ondernemers veel te weinig inzicht hebben in hun financiële situatie en daar wilde ik verandering in brengen.

Deze wens zorgde er eind 2017 voor dat ik mijn veilige haven verliet en besloot om mijn baan op te zeggen. Begin 2018 heb ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, met als doel om er voor te zorgen dat ondernemers meer grip hebben op hun financiën, zodat zij vanuit rust kunnen ondernemen en tegelijkertijd kunnen werken aan een financieel onbezorgde situatie, voor nu en voor de toekomst.

Ik streef er tijdens de samenwerking altijd naar dat de ondernemer naast het krijgen van voldoende kennis over de financiële situatie van haar of zijn bedrijf, ook enthousiast wordt over deze kant van het ondernemen. Een goed inzicht in de cijfers en met een duidelijke focus werken zorgt voor financiële rust en groei, maar ook voor meer plezier bij het ondernemen. En dat gun ik iedereen.

Inmiddels begeleid ik al ruim 20 jaar ondernemers bij de financiële en fiscale kant van hun bedrijf. Ik ben gecertificeerd financieel planner en ik heb fiscaal recht gestudeerd. Daarnaast ben ik auteur voor een grote fiscale uitgeverij,  waardoor ik mijzelf continu verder ontwikkel in de wet- en regelgeving. Deze brede ervaring zorgt ervoor dat ik op alle vlakken met de ondernemer mee kan denken, om op die manier het beste resultaat te bereiken en slim om te gaan met de geldende regels.

En verder?

En nu is het jouw beurt!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Wat is jouw droom met jouw bedrijf en waar loop jij nu tegenaan bij de financiën van je bedrijf.
 
Vertel me wat er bij jou voor zorgt dat je onrust ervaart als het gaat om de financiële kant van jouw bedrijf. We kunnen dan samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
 
Laat het mij weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik reageer van maandag tot en met vrijdag binnen 48 uur op je bericht.
 

E-book

In 3 stappen relaxt met pensioen

Dit e-book geeft jouw inzicht in hoe jij in drie eenvoudige stappen kunt werken aan een concreet plan om ook na jouw pensioen een relaxt leven te hebben.

Ik hou net zo min van spam als jij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.