Persoonlijk Financieel Toekomstplan

Voor ambitieuze, gevorderde ondernemers die zelf de regie over hun financiële toekomst willen hebben en die zonder stress willen werken aan een financieel onbezorgde toekomst.

Met een op maat gemaakt financieel plan krijg je inzicht in je financiële situatie en leg je de basis voor een financieel onbezorgde toekomst. Neem zelf de controle en laat financiële stress achter je!

Geldt voor jou ook dat jij...

Stop dan met piekeren! Laat je financiële toekomst niet aan het toeval over, maar neem zelf de regie in handen.

Laten we samen bespreken hoe jij er voor kunt zorgen dat jij zonder stress kunt gaan werken aan jouw financiële toekomst!

Hoe zou het voor jou zijn als jij...

Een goed financieel plan is de sleutel tot financiële rust

Zolang jij niet de keuze maakt om aan jouw financiële toekomst te gaan werken, zal er ook niets veranderen. Je blijft doorgaan op de manier zoals je nu doet, waardoor je aan het eind van de maand weer niets overhoudt voor het opbouwen van vermogen voor de toekomst.

En zo gaat er weer een maand voorbij. Weer een maand minder om vermogen op te bouwen voor de toekomst. Bovendien wordt de periode waarin je vermogen kan renderen ook steeds korter. De ‘kans’ dat jij in de toekomst jouw dromen uit kunt laten komen wordt op deze manier elke maand weer kleiner. Dat is toch ontzettend zonde!

Wacht daarom niet langer, neem nu de regie over jouw eigen toekomst en zorg ervoor dat jouw dromen werkelijkheid kunnen worden!

 

Persoonlijk Financieel Toekomstplan

nu tijdelijk van 1997 euro voor 1297 euro excl. btw

Het Persoonlijk Financieel Toekomstplan is voor ondernemers die onder begeleiding willen werken aan een plan om voldoende vermogen op te bouwen voor na hun pensionering en inzicht willen hebben in de gevolgen van een onverhoopt overlijden.

Inclusief:

Persoonlijk Financieel Toekomstplan Plus

betreft maatwerk, prijs op aanvraag

Het Persoonlijk Financieel Toekomstplan Plus is voor ondernemers die onder begeleiding willen werken aan een integraal plan voor een financieel onbezorgde toekomst.

Inclusief:

Wat heb je na onze samenwerking bereikt:

Wil jij niet langer wachten?

Plan dan een kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken of we met een samenwerking het voor jou gewenste resultaat kunnen bereiken. 

E-book

In 3 stappen relaxt met pensioen

Dit e-book geeft jouw inzicht in hoe jij in drie eenvoudige stappen kunt werken aan een concreet plan om ook na jouw pensioen een relaxt leven te hebben.

Ik hou net zo min van spam als jij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.